96 63 18 80 // unglemvig@lemvig.dk

Ungeråd

Klubben

Alder
Du skal gå på et af følgende klassetrin: 7. 8. 9. 10.
Antal ledige pladser
Der er stadig ledige pladser.

Beskrivelse

Kunne du tænker dig at være med at gøre Lemvig kommune til et mere spændende og unge minded miljø. Så kan du tilmelde dig vores ungeråd.

Beslutninger, der på en eller anden måde omhandler unge, tages næsten altid af voksne. Så har du lyst til at være med som talerør for andre unge og skabe nogle fede ungemiljøer med fokus på det gode ungeliv. Så er ungerådet ved UNGLEMVIG helt sikkert noget for dig.

Målet med vores ungeråd er at unge har medindflydelse på udviklingen i Lemvig kommune og hvor unges viden, ideer, og behov, aktivt bliver bragt mere i spil.

I ungeråd UNGLEMVIG har vi en flad struktur, hvilken altså betyder, at ingen er mere eller mindre vigtige end andre, og at alles stemme betyder lige meget. Ungerådet minder meget om et elevråd dog er forskellen at, der sidder unge fra hele kommunen.

Ved ungeråd UNGLEMVIG har vi et møde hver uge af en times varighed, hvor vi planlægger nye aktiviteter, diskutere nye projekter og ideer.

Hvis du har mod på at være en del af ungeråd UNGLEMVIG, og lyst til at gøre en forskel for andre unge, skal du tilmelde dig gennem vores hjemmeside. Der kan man via nye hold tilmelde sig.

Voksne du møder via ungerådet:

 

Line: En kreativ sjæl, med mange sjove ideer og mange års erfaring som klubpædagog.

Kathrine: En ung sød nærværende klubpædagog, der har unges trivsel i fokus.

Hummel: En gøjler, der altid er med på sjov og ballade.  

 

             Hilsen UNGLEMVIG
Andre hold i samme kategori