96 63 18 80 // unglemvig@lemvig.dk

Cross

Klubben

Sted
Ungdomsgården

Beskrivelse

På Lemvig Ungdomsgård har man mulighed for at gå til cross, som en del af fritidstilbuddet. Vi har mange års erfaringer med at tilbyde cross som fritidsaktivitet, både til almene unge og unge med særlige behov.‚Äč

Vi kører cross to gange om ugen, hvor de unge bliver fysisk og psykisk udfordret og inkluderet i et fællesskab med plads til forskelligheder. Derudover lærer de unge tekniske og håndværkmæssige kompetencer når de skruer på maskinerne, så de er klar til ugens løb.

Ønsker du at køre cross?

Et kendt Johnny Madsen citat lyder: ”motorsport har reddet mange unge fra fodbold” :0)

Vi har ikke fagligt belæg for at den påstand holder stik - MEN kunne du tænke dig, at stifte nærmere bekendtskab med motocross, fart og et fantastisk kammeratskab, så læs blot videre.

På Lemvig Ungdomsgård har vi en motocrossafdeling med ca. 30 aktive deltagere pr sæson. De er alle i alderen 9 -25 år, og der er både drenge og piger. Ungdomsgården har over en lang årrække udbygget både maskinpark, værksted og banefaciliteter, så vi i skrivende stund råder over egen bane, klubhus og garagefaciliteter på crossbanen lidt syd for Lemvig. 


Andre hold i samme kategori