96 63 18 80 // unglemvig@lemvig.dk

London Påsken 2024

Ture/Rejser/Events

Klar til en stor oplevelse?

Alder
Fra 14 år til og med 18 år. Eller du skal gå på et af følgende klassetrin: 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13.
Pris
4000 kr.
Antal ledige pladser
Holdet er lukket for tilmelding

Beskrivelse

Vi gentager den store succes fra de sidste mange år, Studietur til London i Påsken 2024.

Sidst år var vi for første gang med fly Billund. Det var en stor suscces og derfor gentager vi dette. Tiden er derfor også blevet forkortet med en dag, men det betyder faktisk ikke mindre
tid i London. Den korte flyvetid holdt op imod den lange bustur gør, at vi nu faktisk har lidt mere tid i London sammenholdt med den traditionelle bustur.

I London skal vi se på seværdighederne, i teatret, til musical og ellers bare nyde den fantastiske puls der kun findes i London. Bare rolig, der bliver også mulighed for at shoppe i Europas "Grand Old Lady"

Når du melder dig til dette hold skal du være klar over at der bliver en fælles og ikke mindst obligatorisk planlægningslørdag. På denne dag, planlægger vi turen i detaljer. så det bliver din og de andre
deltagers helt egen tur. Herudover vil vi på denne lørdag intorudcere dig for Storbritannien og London mere generelt.

Tidspunktet for vores fælles lørdag fastlægges umiddelbart efter vi lavet holdet.

Prisen bliver ca. 4000,- kr, som dækker fly, hotel, travelcards, samt morgenmad og enkelte af vore fælles aktiviteter. Hertil kommer selvfølgelig udgifter til de aktiviteter der ligger ud over det fælles program.

Men den endelige pris afhænger af, hvad vi bliver enige om af aktiviteter på vores planlægningslørdag. Heldigvis er kursen
på pund god i øjeblikket.

Ved tilmelding betales 1000 kr.

 

LONDONTUREN LIDT MERE GENERELT

London er en europæisk metropol og hovedstad i med 8,8 mio. indbyggere. En rigtig cool by at opleve for unge mennesker. Her finder du det hele – både det historiske og storslåede på linje med det nye og hippe. Ungdomsskolen har i snart 20 år rejst med ungdomsskoleelever til London for at give en kraftig forsmag på, hvad denne fantastiske storby kan byde på! Vi glæder os til at være sammen med dig på Ungdomsskolens London-tur.

Vi har til London 2024 sammensat en nogle af de vigtigste must-see seværdigheder når du besøger London for allerførste gang, f.eks. Camden Lock Market, en aften med musical og show på Westend, Westminster, Houses of Parliament, St. James Park, Buckingham Palace, Sky Garden, Covent Garden, Oxford Street, St. Pauls Cathedral, Trafalgar Square, Hyde Park, Little Venice, Mme Tussauds…you name it! Der bliver huller i programmet med mulighed for shopping eller bare "sidde-og-se-på-mennesker" og indsnuse storbykultur.

En (stor) del af aktiviteterne gennemføres som fælles program som aktiviteter for hele gruppen, men der bliver også  mulighed for selvvalgte aktiviteter(egenbetaling). Som et eksempel har vi næsten altid en Jack The Ripper tur på programmet. Her følger vi i seriemorderens kølvand på en uhyggelig vandring gennem Londons mere skumle gader sammen med en dygtig guide. Som modstykke hertil, har vi ofte har enekelte der gerne vil se fodbold. Dette er ret dyrt, og er derfor ofte en selvvalgt aktivitet med egenbetaling. 

Hvilke aktiviteter vi skal have på programmet for 2024, er noget vi i fællesskab finder frem til på forberedelsesmødet inden turen. Det kunne f.eks. også være: Science Museum, Wembley Stadium Tour eller London Dungeon. 

På forberedelsesmøderne bliver du klædt på til London-turen med need-to-know og nice-to-know, vi lærer hinanden at kende og afstemmer forventninger og ønsker.

 


Andre hold i samme kategori