Dato:
13. jan 2022
Titel:

Neukirchen - aflysning

Tekst:

Kære elever og forældre.


Efter nøje overvejelser og i enighed med både direktionen og vores samarbejdspartnere, herunder rejsebureauet, har vi i dag besluttet af aflyse årets skitur til Neukirchen. Hermed aflyses selvfølgelig også aftenens infomøde.


Det er bestemt ikke med vores gode vilje, at vi nu kaster håndklædet i ringen. Men som situationen har udviklet sig over den sidste uges tid, er vi nødt til at erkende, at det ikke længere er forsvarligt at gennemføre turen.


Det springende punkt i beslutningen har været, at det ikke er muligt at få et klart svar på hvad der sker, hvis en af eleverne skulle teste positiv under turen. Hvor skal man sidde isoleret og hvor længe? Hvordan og hvornår ville vi i givet fald kunne få lov, at hente eventuelt isolerede elever. Må vi køre gennem Tyskland i transit? osv. Spørgsmål vi simpelthen ikke kan få endegyldige svar på for indeværende.


Et andet vigtigt punkt er, at vi lige nu har en gruppe elever der ikke kan komme ind i Østrig med gældende restriktioner. Elever mellem 15,5 og 18 kan ikke få det krævede 3. stik. Det betyder så igen, at der vil komme splittelser i venne-veninde forbindelser på tværs af gruppen. 


Rent økonomisk er vi desuden nået til en deadline, hvor vi efter i dag skal give endelig besked for at kunne hold jer skadesløse økonomisk som lovet. 

Vi er selvfølgelig rigtig kede af situationen, og vi ved at det også gælder for jer. Med den globale pandemi, har det har jo hele tiden været et vilkår, at netop dette kunne ske.


Som et lille plaster på ovenstående vil vi tilbyde, at alle tilmeldte til årets tur kan forblive i turens FB-gruppe. Vi vil så i god tid inden næste år tur give jer mulighed for tidlig tilmelding.


I vil snarest kunne se jeres indbetalinger tilbageført.


VH Ungdomsskolen#unglemvig