Information

Velkommen i Ungdomsskolen sæson 2020/21

Igen i år har vi forsøgt, at sammensætte et godt tilbud til dig og dine kammerater. Kig tilbuddet godt igennem og se om ikke I falder over et eller flere tilbud, I kunne tænke jer at deltage eller dygtiggøre jer i. 


Ungdomsskolen er en frivillig og i langt de fleste tilfælde gratis skole, hvor fællesskabet og glæden ved at lære eller opleve noget spændene er i højsædet.


Lemvig Ungdomsskole samarbejder med mange andre Ungdomsskoler og lokale organisationer. Det betyder, at der i løbet af året kommer mange små kurser, ture og endagsarrangementer. Disse vil I få oplysninger om på vores hjemmeside, ligesom vi vil uddele ”flyers” i klasserne. 


Alle oplysninger om Ungdomsskolen står i brochuren, men har I spørgsmål, er I meget velkommen til at ringe til mig. Jeg vil ønske jer alle en forrygende sæson i Lemvig Ungdomsskole - vel mødt.


Husk ved indmeldes i Ungdomsskolen at opgive dit mobilnummer, da vi så ad den vej kan sende SMS‘er med holdstart, aflysninger m.m. Du skal bruge dit UNI-login ved tilmeldinger på www.unglemvig.dk


Forsikring

Lemvig Kommune har ikke en fælles ulykkesforsikring for børn og unge. Ungdomsskolen ønsker at gøre forældrene opmærksom på dette, da det i givet fald er forældrenes ansvar at have en ulykkesforsikring for deres børn, som kan dække i tilfælde af, at uheldet skulle være ude, mens de unge deltager i Ungdomsskolens undervisning og aktiviteter. I forbindelse med udlandsrejser anbefales det at den unge har en rejseforsikring.


Om brochuren

Denne brochure er blevet delt ud til alle folkeskoleelever i 7., 8., 9. og 10. klasser, samt Lemvig Gymnasium og friskoler i kommunen.


Indmeldelse og evt. betaling

Foregår på Ungdomsskolens hjemmeside www.unglemvig.dk senest mandag d. 5. Oktober 2020. Ved hold, hvor der er betaling, er du først tilmeldt når betaling er registreret.


Besked om optagelse

Du får besked på SMS eller mail.


Bindende tilmelding

Tilmeldingen til hold i Ungdomsskolen er bindende. 


Hvem kan deltage?

Alle unge i Lemvig kommune der har gået 7. år i skole. Unge arbejdsløse op til 25 år.


Gratis undervisning

Undervisning er gratis. Bøger udlånes af Ungdomsskolen, og materialer - stof, træ o.s.v. er i de allerfleste tilfælde gratis.

På nogle hold er der dog så store materialeudgifter, at du selv må betale et tilskud, ligesom der er deltagerbetaling til rejser, weekendture, knallertundervisning.


Undervisningsstart 

Undervisningen starter, når du bliver kontaktet af Ungdomsskolen på SMS. Du får direkte besked med startdato og tidspunkt når og hvis dit hold oprettes. Hvis holdet du ønsker at deltage på ikke bliver oprettet, vil du ligeledes blive kontaktet. 


Varighed

Som udgangspunkt er holdenes varighed 10 gange, men der er individuelle forskelle. Tjek dit holds varighed i kataloget eller på www.unglemvig.dk.


Oprettelse af hold

Der oprettes hold når der er passende med tilmeldinger.


Vigtigt

Der sker hele tiden noget nyt i Ungdomsskolen, så hold øje med opslags-tavlerne ude på skoleren eller spørg kontaktlærerene. Du kan også kigge ind på www.unglemvig.dk


#unglemvig